Viikonloppu Alavudella

Viime viikko meni hyvin. Veikan vointi oli välillä jo melkein normaaliin rinnastettavaa. Viikonloppuna stoomasta tuli kuitenkin taas tosi huonosti ja siksi jouduimme tyhjäämään masusta suuria määriä (n.2000ml päivässä). Alavudella kuitenkin olimme koko perheellä ja siellä olo meni muuten hyvin. Kiireistä oli, mutta tehokasta. Perjantai-ilta meni mummulassa, lauantaina kävimme Helin luona vaatekutsuilla ja pojat pääsivät samalla leikkimään Nikon ja Emmin kanssa. Illalla vielä koko perheellä ystäväperheen taloa ihailemaan ja vinkkejä hakemaan omaa rakentamista ja sisustusta ajatellen. Sunnuntaina Sapsulle mamman, papan ja kissojen luo, ja sieltä päin vielä serkkujen luo Sulkavankylään.

Voi, että Lassi viihtyi. Kotiin päästyämme hän itki eteisen lattialla: ”Äiti, en minä halua kotiin…”. :) No, onneksi täältäkin on taas löytynyt kivoja juttuja. Lassi vaan kehitteli viikonlopun aikana itselleen mukavan yskän ja nyt odottelen koko ajan, että nouseeko kuume. Tänään jätimme Veikan varmuuden vuoksi sairaalaan, jotta hän säästyisi. Vesku käy töistä päin treffaamassa pikkumiestä. Ensi viikolla pitäisi koko perheen olla reissukunnossa, kun lähdemme Helsinkiin hirschsprung-perheiden sopeutumisvalmennuskurssille. Veikan vointi oli kuulemma viikonloppua parempi, hyvä niin!

Kiitos synttärilahjoista Päivi-tädit, Merja ja isovanhemmat! Mieluisat ja tarpeeseen tulevat. Koskahan pääsemme raksan pihalle testaamaan!?

Onnellinen omistaja

Vastaa