Kotilomailua

Maanantaina päästiin kotilomille ja tänään käytiin kontrollilabroissa. Veikan masu ei oo alkuviikosta toiminut taas paljon mitenkään. Molempina päivinä tyhjättiin masunapista yli 2000ml, joita korvailtiin sitten ahkerasti koko TPN:n ajan ja vähän enemmänkin. Periaatteessa tauko tipasta olisi nyt vajaa 8 tuntia, mutta tuon korvausnesteen vuoksi ei taukoa ole voinut noin kauaa pitää. Ajattelin, että tänään labroissa elektrolyytit on ihan pyllyllään ja varauduin jättämään Veikan osastollekin, mutta kuinkas kävikään: arvot oli ihan hyvät, vain natrium vähän alhainen ja se toivottavasti korjaantuu pienellä keittosuolatiputuksella. Kotiin siis lähdettiin muutaman tunnin odottelun jälkeen. Olin matkassa molempien poikien kanssa ja hieman alkoi väsy painamaan, siis pienemmillä. Kotimatkalla uni tuli jo Turtolan kohdalla ja tuossa ne nyt nukkuvat toppahaalareissa tuplarattaissa eteisessä. Perjantaina iltapäivällä uudelleen labroihin ja siitä toivottavasti viikonloppulomalle kotiin.

2 vastausta käyttäjälle “Kotilomailua”

  1. Sailasaara kirjoitti:

    Hyvä, että uni maistuu kun väsyttää!

  2. Tanja kirjoitti:

    Huh, mitä määriä masusta tulee, mutta ihanaa, että olette silti saaneet olla kotona! Onpas Veikasta tosiaan tullut iso poika makeen hiustyylin ansiosta =)!

Vastaa