Toipuminen

Veikan vointi lähti heti leikkauksen jälkeisenä päivänä kohenemaan. Suoli on pelannut keskiviikosta lähtien ja sen toiminta jatkui lähes normaalina perjantaihin asti. Sitten se jostain syystä lopetti toiminnan lähes kokonaan, minkä vuoksi masusta on sitten jouduttu tyhjäämään hurjia määriä. Mutta onneksi Veikan vointi on kuitenkin muuten ollut hyvä.

Kotilomailtiin koko viikonloppu. Käytiin jopa raksallakin (tosin pojat nukkui koko reissun) ja tänään nauttimassa aurinkoisesta pakkasesta. Tauko tipasta oli 6-7 tuntia vuorokaudessa, mutta verensokereita on vieläkin jonkin verran kontrolloitava. Vesku sairasteli loppuviikosta lähtien, mutta taisteli raksalla papan apuna, itse olen nuhassa (onneksi toipumaan päin), joten mummun apu on kyllä tullut taas tarpeeseen. Toivon, että pojat säästyvät taudeilta. Käsidesiä olemme ainakin tuhlanneet oikein kunnolla. Veikan antibiootit lopetettiin keskiviikkona, joten toivottavasti tää suolen toimimattomuus ei oo taas uuden infektion oireita. Anna-Leena-lääkäri oli ihan tyytyväinen siihen, ettei broviacin piuhasta löytynyt pöpöä, ja sanoikin, että onko se kuitenkin joku suolessa oleva pöpö!? Huomenna kuulee ja näkee taas lisää…

Päivä meni ilman päikkäreitä ja vein Veikan illalla nukkuvana sairaalaan. Taitavat osastolla yllättyä, kun pikkupojasta onkin tullut ”iso”.

Kiitos Jenna-kummi!

Ulkoilukuvia:

2 vastausta käyttäjälle “Toipuminen”

 1. Sailasaara kirjoitti:

  Hienot hiukset!

 2. Jaana S kirjoitti:

  Ihania kuvia, eihän noita veljeksiä kohta erota toisistaan!ja samaa näköä on vielä Emmissäkin:) miten maltoitte luopua niistä hurmauskiehkuroista, vaikka taitaa tämä uusi malli olla helpompi hoitaa.

  Täällä myös keuhkoputki ja yskä rohisee. Aivan järkyttävä tauti vaikkakin viruksen aiheuttama…

  on sulla Marjo sitkeä mies kun sairaanakin raksa kutsuu, toisaalta mitäpä sitä ei asian eteen tekisi että muuttopäivä koittaisi!

  Toipumisia teille kaikille!

Vastaa