Ei vesirokkoa

Antibiootit oli vaihdettu ja vesirokkolääkitys lopetettu aamulla. Ei kuulemma ole vesirokkoa, ajoitus ei täsmää. Uskovat vahvimmin siihen, että crp:n nousu (aamulla 30) ja kuume johtuvat broviacissa olevasta pöpöstä. Vieläkään kukaan ei ole puhunut, onko tiistain leikkaus vaarassa ja millainen Veikan kunto pitää olla, että broviacin vaihtoon voi ryhtyä. Ehkäpä osaston lääkärit ja kirurgit kommentoivat sitten maanantaina. Kuumetta oli tänään pariinkin otteeseen yli 39, mutta hyvin Veikka jaksoi touhuta illan mun ja Lassin kanssa. Vesku oli aamupäivän Veikan seurana ja lähti sitten päikkäreiden aikaan raksalle hommiin. Masusta tyhjätään paljon, mutta stoomakin onneksi toimii. Peukut pystyyn ja kädet ristiin tiistain puolesta!

Yksi vastaus käyttäjälle “Ei vesirokkoa”

  1. äsweet kirjoitti:

    Käsiä on ristissä, ->kirjoittaminen hankalaa eikä sanojakaan löydy….
    Onnitteluhalauksia tulevalle nimppari-ja synttärisankarille!!!!

Vastaa