Se olis sitte eka korvatulehdus

…ja toivottavasti viimeinen. Jotenkin tätä on osannut odottaa, kun toi nuha on kestänyt jo yli kuukauden. Nyt menee sit antibioottikuuri jonkin aikaa. Toivotaan, että se tehoaisi niin korviin kuin nuhaakin, vaikkei se ehkä nuhaan tehoakaan… :D Veikka oli ollut tänään jo huomattavasti parempivointinen. Pari pientä oksennusta oli tullut, mutta maidot oli mennyt päivän aikana kaikki. Maidot oli muutettu takaisin 7x 50ml ja riisivelliä menee nyt 3x 10ml. Päivällä ruoka oli maittanut, yöllä ei. Nutritiota oltiin jouduttu hieman nostamaan sokereiden osalta. Eli ihan koko aikaa ei eteenpäin päästä, vaan välillä tulee takapakkeja. Tällä hetkellä näyttää, että taaksepäin mentiin vain vähän ja askeleita eteenpäin aletaan taas ottamaan.

2 vastausta käyttäjälle “Se olis sitte eka korvatulehdus”

 1. Sailasaara kirjoitti:

  Tätä tämä elämä on, että tulee niitä takapakkejakin….
  Onneksi kuitenkin eteenpäin on menty aikamoista vauhtia!
  Toivotaan, että antibiootti tehoaa nopeasti.
  Mukavaa viikonloppua!

 2. Päivi L kirjoitti:

  Hienot ovat askeleet eteenpäin, takapakkeja tulee ns. normaalielämässä yhtä lailla, niitä ei vain niin noteeraa. 2v- serkut toivottavat vointeja ja tervetuloa viikon päästä, yritetään saada toi äitikin kuntoon siihen mennessä. Itse sankareilla on jo täys vauhti taas päällä :D

Vastaa