7. kotiloma ja pojat yhtä aikaa kotona

No niin, nyt sitten aloitettiin Lassin totuttaminen Veikkaan tai siis siihen ajatukseen, että tuo pikkuinen muuttaa meille joskus. Päivä meni yllättävän hyvin! Pelkäsin Lassin olevan hyvinkin mustasukkainen ja tekevän tihutöitä niin Veikalle kuin muillekin. Tippateline ja -kone ei enää kiinnostanut ihan niin paljoa kuin eilen, mutta kiinnosti kuitenkin… Onneksi mummu oli auttamassa. Vielä noille molemmille pojille tarvitsee oman apulaisen. Pojat ottivat välillä jopa kontaktiakin toisiinsa. Veikka seuraili kiinnostuneesti Lassin touhuamista ja huomasi Lassikin pikkuveljen ja antoi tälle tuttia tarvittaessa.

Ruokailun lomassa jotain Veikankin suuhun…

Lukuhetkemme

Sitten sylinvaltaus

Seurustelua mummun kanssa

2 vastausta käyttäjälle “7. kotiloma ja pojat yhtä aikaa kotona”

  1. Sailasaara kirjoitti:

    Kiva, että pääsitte harjoittelemaan jo ”normaalia” kotiarkea kahden pojan kanssa….
    Kuvia on kiva katsella ja ne kertovat paljon.

  2. Gummi-S kirjoitti:

    Hienosti otti Lassi tilan haltuun…Veikkaa ei näytä edellispäivän juhlat yhtään häiritsevän, pirteän oloinen!

Vastaa