Pientä takapakkia pitkästä aikaa

Marjo lähti keskiviikkona muutamaksi päiväksi Alavudelle Lassin luo, joten sairaalakäynnit jäivät siksi aikaa isännän vastuulle. Torstaina maidot oli laitettu tauolle, koska Veikka oli oksennellut yöllä ja aamulla. Myös nenämahaletku, eli ”nokkis”, oli laitettu paikoilleen, jotta pojan ei tarvitsisi oksentaa, vaan ylöspäin tunkeva tavara pääsisi sitä kautta pois. Eritettä oli tullut melko paljon aamupäivän ja päivän aikana, mutta oli jo illalla vähentynyt selvästi. Tulehdusarvot eivät onneksi ole koholla, joten mahdollinen infektio ei ole päässyt valloilleen. Antibiootit aloitettiin kuitenkin heti ennaltaehkäisevästi sekä rauhoittamaan mahaa ja suolta.

Veikka on eilen ja tänään ollut oma reipas itsensä, joten ylimääräiset hässäkät eivät siinä suhteessa ole häirinneet. Tämän päivän arvot olivat pysyneet vakaina ja iltapäivällä oli maitoja taas jatkettu 10ml kerta-annosmäärällä. Lisäksi punasoluja jouduttiin hieman tankkaamaan, koska verinäytteitä oli taas otettu iso määrä. Toivottavasti pian päästään jatkamaan normaalisti ilman uusia taka-askelia.

Yksi vastaus käyttäjälle “Pientä takapakkia pitkästä aikaa”

  1. Sailasaara kirjoitti:

    Tsemppiä ja taas eteenpäin!

Vastaa