Kuulumisia

Jopas sitä on kulunut aikaa edellisestä kuulumisten päivityksestä. Toisaalta eipä sitä oo mitään erityistä tapahtunutkaan ja Veikan vointi on hyvä. Toisen päivät ovat olleet unisia, toiset taas virkeämpiä ja silloin on itkeskelty myös maitojen perään. Tänään oli taas vähän itkuinen päivä, eikä päiväunia riittänyt paljoa puolta tuntia kauempaa kerrallaan. Maidot ovat nyt 8 x 26 ml ja tuntuu, että tämä hidas määrän nostaminen on ollut Veikalle sopivaa. Stoomaeritteen määrä on vähentynyt ja se on mun järjen mukaan merkki siitä, että suuri osa tuosta maitomäärästä imeytyy suolessa. Eli maltilla myös tästä eteenpäinkin…

Lauantaina Veikka oli oikein seurustelevalla ja hyvällä tuulella. Stoomapussivaihtokin oninstui ensimmäistä kertaa yksin. Olen ylpeä itsestäni! :) Tää onnistuminen tuo rohkeutta siihen, että siitä voi oikeasti selvitä yksinkin, vaikka pieni apuri yleensä työntääkin kätensä apuun…

Tänään Veikka pääsi kylpyyn ja kyllä hän taas nautti! Olisi varmaan viihtynyt vaikka kuinka kauan, mutta en uskaltanut olla kovin kauaa, kun Veikkaa ei voi pitää kokonaan vedessä ja siksi saattaa vilu yllättää.

Olemme saaneet olla viikonlopun rauhassa sairaalassa. Perjantaina ja tänään huoneessa on piipahtanut toinenkin lapsi, joka on tullut sairaalaan magneetikuvaukseen ja päässyt sitten iltapäivällä kotiin. On kyllä ollut mukavaa olla itsekseen! Viikonloppuna Veikan nukkuessa katselin Salpausselän kisoja ja kovin kiinnostuneena Veikkakin mäkihyppyä seurasi.

Lassi on alkanut toipumaan mahataudista. Onneksi pojan ei tarvinnut oksentaa kuin kerran, mutta lämpöä oli muutaman päivän. Eilen Lassi palasi mummun ja papan kanssa Alavudelle. Vatsatauti on ainakin tältä erää laantunut myös osastolla. Hyvä niin! Toivotaan, että seuraavaa pöpöepidemiaa saamme odottaa kauan.

Vastaa