Walking with dinosaurus

Piipahdimme pyhäinpäivänä Helsingissä katsomassa dinosauruksia. Live Nation ja Leijonaemot mahdollistivat meidän perheelle hienon elämyksen. Pojille show oli vielä hiukan jännittävä, mutta varmasti ikimuistoinen. Katsoimme ensimmäisen puoliskon aition parvekkeelta ja toisen aition ikkunoiden takaa. Tai Veikka pelasi toisen puoliajan muistipeliä puhelimella. Hän ei enää halunnut katsoa. Meteli oli kova, eikä meillä ollut kuulosuojaimia mukana, joten sormet korvissa piti istua, siis parvekkeella, ikkunat hiljenivät ääntä sopivasti. Kovasti pojat ovat puhueet isoista ja pelottavista dinosauruksista, ja hienoa kuulemma oli. Onneksi mitään pelkoja ja painajaisia ei oo tullut.

Suurimmat dinosaurukset olivat 10m korkeita ja 14m pitkiä

(kuvassa myös ihminen kalliolla puun juurelle)

Vastaa