Lassin neuvola

Heti aluksi pitää todeta, että Lassi oli todella reipas! Heti uuteen neuvolaan saavuttua Soile-täti tuli pyytämään Lassi omaan huoneeseen ja mä jäin täyttämään kyselykaavaketta käytävälle. Eipä ollut mitään ongelmaa pojalle, vaikka mä kyllä epäilin, että noinkohan vaan jää vieraan ihmisen kanssa tekemään tehtäviä.

Lassin kehitys oli kuulemma ikätasoista. Osasi leikata viivaa pitkin, piirtää mallin mukaan kuvioita, kävellä varpailla viivaa pitkin, hyppiä, heittää palloa… Jos nyt jotain kehitettävää taidoissa löytyy, niin pallon kiinniottoa voisi kuulemma harjoitella.

Pituutta oli 105,3cm ja painoa 18,3kg. Hiukan oli laskenut käyrillä, mutta silti 0-käyrän yläpuolella mennään.

Lopuksi pistettiin vielä rokotus. Lassilla oli yskää ja nuhaa jo edellisenä päivänä ja eilen alkuillasta nousi kuume. Uskon sen johtuvan flunssasta, mutta ehkä rokote hieman edesauttoi kuumeen nousua. Illalla ja yöllä lämpöä oli 38,3, mutta sitten klo 3 aikoihin kuume alkoi laskemaan. Ilman särkylääkkeitä päästiin ja tänään on ollut jo lähes terveen oloinen poika. Nuhaa ja yskää riittää vielä molemillakin pojilla. Toivotaan kuitenkin, että Veikka pääsisi tästä flunssasta ilman kuumeiluja.

Vastaa