Lääkärikäynti

Eilinen lääkärikäynti meni kaikin puolin hyvin. Lassi ja Marja-hoitajakin lähtivät lopulta mukaan sairaalalle, leikkipaikoille.

Kalle-lääkäri oli tällä kertaa vuorossa. Hän oli oikein tyytyväinen näkemäänsä ja kuulemaansa. Tällä tietoa jatketaan samaan tapaan niin yötipoissa, lääkkeissä kuin letkuravinnossakin. Tipattomia öitä on siis 3 viikossa ja Peptisorbia menee 1000ml päivässä, 10ml rasvalisällä.

Veikan pituus on nyt 90,1cm, joten sentti oli tullut lisää kahdessa kuukaudessa. Painoa oli 12,8kg, joten sitäkin oli tullut lisää, vaikka tätä vähän epäilinkin… Kasvukäyrät oli tällä kertaa hypännyt -10 -käyrältä -5 -käyrälle, joten ollaanpa kovin tyytyväisiä siihen. Verikokeissa otettiin perusjuttujen lisäksi vitaminit. Niiden tuloksia saammekin odotella muutaman viikon.

Lääkärin jälkeen kävimme vielä ravitsemussuunnitelijan luona, tai minä kävin, Veikka lähti Marjan ja Lassin kanssa leikkipaikalle. Terhi laski koneella Veikan ravitsemuksen (iv ja p.o.) tällä hetkellä. Hyvältä näytti, ainakin paperilla, sillä koskaan ei voi tietää, mitä Veikalla ihan oikeasti tuosta sitten imeytyy. Hiukan lisää tyydyttämättömiä rasvoja, niin olisimme kuulemma ihan optimissa, eli lisää Liquigen-rasvaa tai sitten alamme koittamaan ruokaöljyä. Samoilla suunnitelmilla mennään myös syömisen opettelussa, lisänä otamme mehukiisselin ja kauran.

Tällä kertaa näimme poikkeuksellisen vähän tuttuja; pellet ja muutama muu. Marja-hoiajan silmissä tunsimme kuulemma kaikki! :) Tällä kertaa kiirehdin vielä takaisin työpaikalle ja opekokoukseen, joten vierailu ykkösellä ja Annen luona jäi tekemättä. Ehkäpä sitten joulukuussa, kun on seuraava poliaika. Toivotaan ainakin niin, ettei ennemmin tarvitsisi vierailla valkoisessa talossa.

Yksi vastaus käyttäjälle “Lääkärikäynti”

  1. Päivi T kirjoitti:

    Hienoja uutisia <3

Vastaa