Sekalaisia kuulumisia

Kuivaksiopettelu on hyvässä vauhdissa. Pottailut ovat alkaneet sujumaan aika mukavasti, mutta vahinkoja tulee silti vielä lähes joka päivä. Veikalla ei ihan kauheaa omaa halua oo pottailla, mutta vaipattomuus on onneksi alkanut jo kiinnostaa. Enkä kyllä stressaa tätä sitten yhtään. Kyllä se sitten joskus loksahtaa, ihan niin kuin Lassillakin, omalla ajallaan.

Veikan lempiharrastuksesi on tullut saksilla leikkaaminen. Ja hän leikkaa ihan paperia, toisin kuin äitinsä pienenä… Tämän taidon Veikka on opetellut itsekseen. Viikonloppuna urakoimme askartelujen parissa. Veikka leikkasi ja liimasi, Lassi pääasiassa piirteli ja harjoitteli oman nimensä kirjoittamista, oikeaa kynäotettakin yritimme harjoitella.

Lassin lempiharrastus on koneiden rakentaminen. Niitä rakennetaan pihalle ja sisälle ties minkälaisilla vivuilla. Jonkin sortin insinööri lienee tulossa…

Tässä yksi rakennetuista koneista

Innokas apulainen auton pesussa

Ensimmäisinä iltoina uudessa kodissa pojat nukahtivat omaan sänkyyn. Sen jälkeen ei ole tätä ole tainnut montaakaan kertaa tapahtua. Meidän sänkyyn on hyvä nukahtaa… Nukuttamiseen kelpaa onneksi välillä iskäkin, koska mä nukahdan lähes poikkeuksetta poikien mukana. Nukkumaanmenoaika on onneksemme aikaistunut hieman, ollen nyt noin klo 21.30

Eräänäkin iltana

Elokuussa kävimme perheen kanssa kotieläinpuistossa. Pojat nauttivat eläimistä ja etenkin loppuajasta, kun pääsivät ajelemaan mönkkäreillä ja hyppimään pomppulinnaan. Eläimistä suosikkeina oli tänä vuonna porot.

Sapsun pappa on ollut apulaisenamme jo useampana viikkona. Ja kyllä on hommat edennytkin. Paljon pieniä juttuja ja muutamia isompiakin. Suurinpana juttuna nousi toisen papan ja Veskun kanssa pihavarasto jo harjakorkeuteen. Mummulan pappa ja Vesku tekivät perustukset Lassin synttäriviikonloppuna ja nyt tänä viikonloppuna kolmikko urakoi varaston huopakattoa vaille talvikuntoon.

Takka on pitkän odottelun jälkeen käytössämme! Sapsun pappa askarteli taustan siihen teknisessä tilassa ja Vesku teki sähköiset kytkennät. Nyt lämpiää vesi ja tupa puilla! Ja takkamakkaraakin paistoimme eilen, kun saimme makkaraseipäät ostettua…

Vastaa