Paluu työelämään

Mä aloitin työt meidän lähiala-asteella lukukauden aluksi. Paluu työelään tuli aika yllättäen. Olin ajatellut palaavani töihin aikaisintaan tammikuun alussa, kun Veikka täyttää 3 vuotta. Moision koulun rehtori soitti mulle 2 viikkoa ennen koulun alkua. Hän tarvitsi opettajaa, jolta onnistuisi musiikin, liikunnan ja teknisen työn opetus. Tarjous oli niin houkutteleva, että lupasin samantien, että tulen opettajaksi, jos saamme pojille hoitajan kotiin. Lempäälän kunnan vammaispalvelun johtaja ja äitini sanoivat molemmat, että otat työn vastaan, joten niinpä mä sitten otin. Sain paikan tapaamatta rehtoria, kiitos suosittelijani Hannan (Kaiuksen äitin)! Näiden ensimmäisten viikkojen perusteella uskon, ettei hän ole valintaansa joutunut katumaan.

Olen viihtynyt työssä. Minulla on 4.luokka opetettavana, ja lisäksi yksi poikien liikuntaryhmä, 5.luokkien tekninen työ ja yhden 5.luokan musiikki. Töiden aloitus on vienyt huimasti aikaa ja työpäivät ovat venyneet pitkiksi, mutta alun jälkeen on kyllä jo helpottanut, kun jotkut asiat ovat edes muuttuneet rutiineiksi. Äiti ja Kaija ovat olleet meillä poikia hoitamassa. Kunnasta luvattiin hoitaja kotiin, mutta sen etsiminen vei aikaa. Nyt se on vihdoin löytynyt ja maanataina hoitaja tulee ensimmäistä kertaa. Äiti on ensi viikon perehdyttämässä hoitajaa ja sen jälkeen koittaa äitillekin toivottavasti hetken tai vaikka pidemmänkin ajan vapaa meiltä. Uudella hoitajallamme on sairaalatausta ja kokemus lastenhoidosta omien lasten kautta. Tavatessamme hän tuntui erittäin mukavalta ja empaattiselta, ja pojatkin tykkäsivät hänestä.

2 vastausta käyttäjälle “Paluu työelämään”

  1. Piritta kirjoitti:

    Hienoa kun saitte sen hoitajan! Toivottavasti yhteistyö sujuu :)

  2. Tiina kirjoitti:

    Tätä tietoa tulinkin kurkkimaan :) Facesta luin työssäkäynnistäsi ja mietin, että kuinka hoitokuviot teillä onnistuu. Hienolta kuulostaa!Kovasti tsemppiä koko poppoolle <3

Vastaa