Viikonloppu

Viikonloppuna matkustimme pitkästä aikaa Pohjanmaalle. Mä menin torstai-illalla appiukon kyytillä ja Vesku tuli Päivin kanssa perjantai-illalla perässä. Matti oli koko viikon meillä nikkaroimassa ja siistimässä taloa. Nyt on sitten ulkona listat paikoillaan ja kynnyspellit ovien alla. Meidän perjantai meni mummulassa ja Tuurinmäellä. Niko oli myös lomailemassa, joten vilskettä ja vilinää todella riitti. Menimme Helin ja Emmin kanssa päivällä Miljoona tivoliin heti sen auettua. Tunnin päästä sade ajoi meidät kuitenkin välillä mummulaan, mutta nuukana ihmisenä (mä olin ostanut itselleni rannekkeen, lapset toki pääsivät ilmaiseksi) menimme iltapäivällä vielä muutamaksi tunniksi. Ja kyllähän nuo lapset nauttivat! Hurjapäiltäkin vähän vaikuttavat, kun Lassi ei tainnut olla menemättä kuin merirosvolaivaan, Veikka jäi pois myös kummitusjunasta.

Illalla vielä kolmannen kerran Keskiselle, tällä kertaa kauppaan. Lauantaina uusi keikka Veskun kanssa. On se vaan melkoista säästämistä! :) Joka tapauksessa paljon hyödyllistä ja muutama heräteostoskin tuli tehtyä. Iltapäivällä puimme juhlakamppeet ylle, otimme perhepotretin ja lähdimme Jennan ja Villen hääjuhlaan Virroille.

Vesku kuvasi kirkossa ja mä hyppäsin kirkon takapenkin ja auton väliä, koska molemmat pojat nukahtivat välillä autoon. Ei oikein viitsinyt siinä vaiheessa herättääkään, saati sitten jättää koko ajaksi autoon itsekseen. Juhlat olivat mukavat, sää suosi ja lapsetkin viihtyivät hyvin. Mä tein pitkän ajan jälkeen tuttavuutta pikkuisen kummityttömme kanssa ja aikas pian meistä tulikin kavereita. Lopuksi Milla nukahti kummitädin turvalliseen syliin ♥. Myös toinen kummitäti sai lähtöhetkellä kummilapseltaan lämpimän halauksen.

Illalla ajelimme Seinäjärven mökille. Pääsimme Veskun kanssa nauttimaan saunasta ja rauhasta poikien riekkuessa mökin puolella. Mäkin heitin talviturkin pois! Sunnuntaiaamulla aurinko paistoi ja oli melko lämmintä. Pojat polskuttelivat järvessä, mä keskityin kuvaamiseen Merjan kahlatessa poikien mukana.

Kesän ensimmäiset mustikatkin löytyivät. Saalis muutaman marjapiirakan verran…

Ennen kotiin lähtöä kävimme vielä moikkaamassa sukulaisia jonkin sortin (60+60 tai 60- tai ehkä 180v) synttärikahveilla naapurimökillä.

Vastaa