Uusi koti

Nonnii! Nyt me ollaan sitten lempääläisiä, oltu tämän kuun alusta. Raksa on hiljalleen alkanut tuntua kodilta. Laatikoita on vielä ympäriinsä, huonekaluja puuttuu ja tavaroita on edelleen hukassa, mutta eiköhän se tästä hiljalleen. Nautimme olostamme koko porukka. Pojat ovat innokkaita ulkoilijoita (mitä he eivät Hervannassa olleet) ja leikkipuisto on ollut päivittäisessä käytössä. Naapureihinkin olemme jo hiukan tutustuneet. Mukavaa sakkia! Etenkin tuo Veikan kummiperhe tuossa kulmauksessa. :)

Kaverukset menossa leikkipuistoon

Ensimmäinen viikko meni tavaroita järjestellessä, helteessä ulkoillessa ja käväsimme muutaman kerran uimarannallakin. Hiukan siinä lomassa piti jo viikonloppua ajatella. Mamma ja Sapsun pappa tuli avuksemme jo torstaina.

Viikonloppuna juhlistimme 5v-hääpäiväämme lähisuvun kesken. Saimme heidät meille yhdistettyyn tupareihin ja maalauskökkään! :) V-P:n sakki toi perjantaina henkilönosturin, jotta myös ylälautojen maalaus onnistuisi. Parin päivän aikana saimme lähes koko taloon pintamaalin, siitä saamme olla enemmän kuin kiitollisia! Mutta jotenkin mulla syyhyää jo maalaamaan toista kertaa, kun talo jäi aikas läikykkääksi. Pohjamaali loistaa alta, rajauskohdat näkyy ja pinta oikein huutaa toista kerrosta, mutta se tulee sitten joskus. Vesa-Matille riitti kuulemma hetkeksi! :)

Hulinaa riitti lauantaina niin talon ympärillä kuin leikkipuistossakin! Pari ammaa sai olla, mammalla oli työtä keittiön puolella ja me muut kiersimme taloa

Poikien ”Särkänniemi” = ylös ja alas ”Rontolla”

Vesileikkejä serkkupoikien kanssa

Tältä se nyt näyttää

3 vastausta käyttäjälle “Uusi koti”

 1. Peukku kirjoitti:

  Ihana! <3 Onnea uuteen kotiin!

 2. Sailasaara kirjoitti:

  Kiva juttu. Onnea uuteen kotiin!

  Laitatko teidän uuden osoitteen tänne sivuille – on mennyt ainakin multa ihan ohi….

 3. Pauliina kirjoitti:

  Aivan IHANA! Onnea vielä kerran, kyllä tuossa passaa arkena ja juhlana asua <3

Vastaa