Lääkärikäynti ja neuvola

Torstaisella lääkärikäynnillä kaikki hyvin, labrat oli kunnossa. Lääkärit olivat tosi tyytyväisiä Veikan vointiin ja tämän hetken maitomäärään, mikä on 700ml/ päivä!!!! Huimaa, enemmän kuin ikinä! Stoomasta tulee hyvin, joten Peptisorbin määrää saa vielä nostaakin, jos vain Veikka kestää sen. Yötippaa jatketaan 2 yötä 500ml pussilla ja joka kolmas yö 1000ml pussi ilman rasvaa (eli 775ml). Näin saadaan säästettyä maksaa, vaikkakin tuo rasvaton pussi menee kauemmin kuin pikku pussi… Seuraava kontrolli kolmen viikon kuluttua.

Ongelmana on nyt lähes päivittäin irtoavat kakkapussit. Ennen leikkausta pussit pysyivät parhaimmillaan kiinni kuusikin päivää, nyt ne irtoaa parin päivän välein, joskus jopa 3 kertaa päivässä (tai yössä). Toivotaan, että tämä on joku leikkauksen jälkeinen ohimenevä tila. Tilasin kyllä uusia pohjalevyjä kokeiltavaksi, jospa niillä saisimme vähän helpotettua tätä tilannetta.

Eilen käytiin neuvolassa. Veikka oli 86,2cm pitkä ja painoi 13,2kg. Paino menee jo +5-käyrällä, mutta pituudessa ollaan tiukassa alamäessä puolen vuoden kasvamattomuuden vuoksi, jospa sekin tuosta nyt alkaisi tasaantumaan. Veikka sai vesirokkorokotteen, koska otetuista vesirokkonäytteistä ei saatu varmuutta, onko Veikka sairastanut vesirokon helmikuussa. Vielä olisi Pneumokokin yksi rokote lähiaikoina, sitten voimmekin seuraavan kerran vierailla uudessa neuvolassamme, Lempäälässä.

Lassin epäviralliset 3,5v-mitat: 103cm ja 17,4kg.

2 vastausta käyttäjälle “Lääkärikäynti ja neuvola”

 1. Tiina kirjoitti:

  Voi kun hienoa tuo maito!!! Toivottavasti pussit alkavat pitämään, eikä tälläsiä ”ylimääräsiä” hommia enää olisi…

  Konsta oli kasvanut nyt kuukaudessa kolme senttiä! Yli puolen vuoden kasvamattomuuden jälkeen! Mutta ei Veikkaa saa kiinni 85 cm ja 11,9 kg ;) Eiköhän se Veikkakin kasvaa pyrähdä taas kun kuulee että näin liki Konsta päässy :)

  Olette ajatuksissa!

  -Tiina

 2. Marjo kirjoitti:

  Vau Tiina! Pikkumieshän on kirinyt huimasti, hienot mitat! Pitääpä kertoa Veikalle! ;) Ajatuksissa tekin ootte… ♥

Vastaa