Mitähän tällä kertaa?

Hohhoijakkaa… Päästiin eilen kotilomalle viikonlopuksi. Nyt illalla vein Veikan takaisin sairaalaan. Yö oli tosi levoton, aamulla oli kuumetta 37,9. Päivän jaksoi hyvin, mutta päikkäreiltä herättyään klo 16 jälkeen oli tosi rutuunen ja vain äiti kelpasi. Sairaalassa kuulin kaukaisesta vesirokkoepäilystä, johon aloitettiin varmuuden vuoksi lääkitys ja maanantaina viimeistään otetaan vesirokon vasta-aineet verestä. Viime viikonloppuna oli Veikan huoneessa ollut lapsi, jolta oli kotiin päästyään huomattu vesirokko. Itämisaika on kuulemma 5-10 päivää. Veikalla nää huonovointisuuden oireet alkoivat kuitenkin jo tiistaina, mut katsotaan. Antibiootit on menneet yli viikon jo, että syytä kuumeen nousuun voi vain epäillä… Saas nähdä, kuinka meidän tiistain broviacin vaihdon kanssa käy, siirtyykö ja kuinka kauas?

3 vastausta käyttäjälle “Mitähän tällä kertaa?”

 1. Sailasaara kirjoitti:

  Voi ei – aikamoista vuoristorataa teillä mennään!
  Yrittäkää jaksaa mennä päivä kerrallaan ja olla ”murehtimatta” tulevaa – helppo sanoa sivusta….

 2. Emmi kirjoitti:

  Jospa se olisi ”vaan” se Broviacin pöpö, joka kiusaa? Haleja superäidille ja koko perheelle!

 3. Marjo kirjoitti:

  Vuoristorataa joo-o. Mäkin Emmi toivon, että olisi ”vain” tuo olemassa oleva pöpö, joka saataisiin sit tiistaina vaihdon yhteydessä pois. Siis toivottavasti saataisiin tiistaina…

Vastaa