Joulu lähenee…

Veikan joulunviettopaikka on vielä kysymysmerkki. Suoli on jökittänyt koko viikon ja masusta tyhjätään noin 1500ml päivässä. Veriarvot on kuitenkin pysyneet tähän asti hyvinä ja toivon niiden säilyvänkin sellaisina. Edelleen siis elättelen toiveita, että nappaamme Veikan mukaamme aattoaamuna ja suuntaamme mummulajouluun. Huomenna selviää jo jotain, tarkemmin lauantaiaamuna. Poika on onneksi virkeä ja hyvävointinen. Vauhtia on riittänyt ja hiki on vähän isommalle tullut, kun on yrittänyt tippatelineen kanssa pysyä perässä.

Osaston pikku joulutonttu

Yksi vastaus käyttäjälle “Joulu lähenee…”

  1. Jaana S kirjoitti:

    ”Toivossa on hyvä elää sanoi Lapamato ja eli toivossaan…” Täälläkin toivotaan että saatte mummulajoulun kera Veikan!

    Lämpöistä joulun tunnelmaa ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle 2012!

    -j-

Vastaa