Maanantai

Veikan masu toimi aamulla huomattavasti viikonloppua paremmin. Nyt illalla se taas hieman tökki, mutta pojan vointi oli hyvä. Letkutimme tauon aikana Peptisorbia 45min välein ja annoimme sopivasti vielä Osmosalia väliin. Nutritiotauko oli 4 tuntia ja taas olisi voinut vieläkin jatkaa, mutta klo oli sitten jo kahdeksan ja poika yöunilla, joten uusi tippa kiinni. Sokerit pysyivät hyvin, etenkin parin tunnin tauon jälkeen. Sain aamulla osaston lääkäriltä selkeät ohjeet tuon tauon suhteen. Näillä Peptisorb-määrillä saamme lisätä tauon korkeintaan 6 tuntiin, hyvä sekin.

Kotilomalla siis oltiin. Veikka pääsi osallistumaan mun valtavaan synttäärijuhlintaan. Mummu teki puoliskan isänpäiväkakun syötävään kuntoon, joten söimme taloudellisesti vain puolet kakusta ja juhlien kahdet juhlat samalla. Klo 19 taksikyydillä sairaalaan. Veikka pelasi puhelimella muistipeliä ja pysyi siten hyvin hereillä. Nukkumatti saapui jo ennen kasia. Hehkutan vieläkin tuon päikkäreiden (ainakin väliaikaisen) poissaolon puolesta!

Lassi sai tänään influenssapiikin reiteen. Pienet itkut, mutta tikkari pelasti ja toi hyvän mielen! Huomenna Lassi lähtee mummun ja papan mukana jouluvalmisteluihin Alavudelle. Toivottavasti pääsisimme koko perheellä nauttimaan noista valmisteluista… Vielä elättelen toiveita! :)

Yksi vastaus käyttäjälle “Maanantai”

  1. Kristi kirjoitti:

    Ihana kuulla hyviä uutisia!

Vastaa