Kuulumisia

Vointi on jatkunut edelleen hyvänä. Paino oli eilen aamulla 11,6kg. Maitojen määrää nostettiin, 6x15ml ja Osmosalia saa tarjota ”vapaasti” 50-150ml vuorokaudessa. Tunnin taukoon nutritiosta oli eilen lupa, mutta tauon alettua mittasimme sokerit ja ne oli 2,6, joten se siitä tauosta. Nyt Veikasta otetaan hypoglykemia testit ja aletaan etsiä syytä tuolle verensokereiden mataluudelle. Veikalla ei ole mitään oireita noiden matalien verensokereiden aikana, mikä on hyvä juttu, mutta toisaalta huono, koska ei voi tietää, milloin sokerit on laskenut. Verensokeri on ollut välillä matala myös tipan aikana, vaikka nutritiossa menee koko ajan 30% sokeri. Toivotaan, että tää olisi nyt jotenkin poikkeustila, koska on ollut infektioita, suoli ei ole vetänyt kunnolla eikä imeyttänyt normaaliin tapaan ja tipan päässä ollaan oltu koko ajan ilman taukoja.

Juttelin Veikan oman lääkärin kanssa eilen ja hän oli nyt sitä mieltä, että suoleen on todennäköisesti tullut jokin osittainen kiinnike tyräleikkauksen yhteydessä. Sitä ei kuitenkaan aleta selvittelemään tarkemmin eikä operoimaan mitenkään, koska jälleen olisi edessä nukutus ja kiinnikkeiden poistoleikkauksessa on aina riski uusille kiinnikkeille. Jos suoli nyt saataisiin toimimaan edes lähelle normaalia, niin olisi taas mahdollisuus ajatella sitä kotiutustakin. Vähän turhan pitkäksi tämä 2-3 päivän sairaalakeikka on venynyt, ylihuomenna tulee 2kk täyteen.

Kaverusten riemua, kun pellet tulivat moikkaamaan

2 vastausta käyttäjälle “Kuulumisia”

  1. Jaana S kirjoitti:

    Voi totta vie, tuon hauskemmaksi ei arjen pienet hetket voi tulla:)

  2. Tanja kirjoitti:

    Ihanat kaverukset! Voimia jälleen, kun ei tässä taas muuta osaa sanoa. Toivottavasti joulu toisi ihmeen mukanaan! Halit =)

Vastaa