Kuvia kesäkuulta

Leikkipuistoilemassa

Veikan ensimmäinen vierailu serkkujen luona Vihdissä. Kävin poikien kanssa samalla reissulla myös heidän pikkuserkkunsa Joelin ylioppilasjuhlilla Nummella. Paljon kilometrejä ja autossa istumista yhdelle päivälle, mutta niin kovin mukava ja muutenkin onnistunut reissu.

Kummitytöt Iida ja Fanny 3v

Kummityttömme Millan kastejuhlassa

Koko perhe tontilla. Tämän kuvan jälkeen olemme saaneet täyttömaata kauniille nurmellemme. Viikon päästä aloitamme kaivuutyöt ja siitä se sitten oikeasti alkaa. Jee!

Veikan maidonmaisteluhetki. Isoveli opettaa, kuinka homma toimii. ”Veikka, ota sinä maitoa, minä vettä!” Olemme nyt reilun viikon 1-2 kertaa päivässä syöneet laktoositonta maitojuomaa. Kerralla sitä menee n.5 tl. Vähän, mutta siitä on hyvä aloittaa. Pääasia, että se on sopinut Veikalle ja maistuukin jotenkin.

Vastaa