Huh hellettä

Maitomäärissä ollaan päästy nyt 400ml:aan. Eilen saatiin lupa rasvattoman laktoosittoman maitojuoman kokeiluun. Kerran ehdin kokeilla, ei maistunut, mutta eipä tullut yökkiäkään. Tänään soittelin lääkärille, kun Veikan suoli on ollut poikkeuksellisen toimimaton. Öisin ei ole tullut stoomapussiin mitään ja päivisin vain vähän. Ja mehän saatiin ne isommat stoomapussit öisin käyttöön sen vuoksi, että yleensä öisin kakkaa on tullut ihan reilusti. Ollaan tyhjätty masunapin kautta ylimääräisiä pois, silti oksennuksiakin on tullut. Yöt ovat olleet levottomia, väsyttää ja pinna on kireällä vähä kaikilla. Pojatkin nukkuu huonosti, kun sisälämpötila huitelee varmaan 30 asteessa.

No, lääkäri ehdotti tänään, että rauhotettaisiin mahaa nyt parin viikon ajan. Ei siis riisivelliä eikä maitokokeiluja. Pelkää Osmosalia ja vettä suuhun ja Peptisorbit masunappiin. Toivottavasti auttaa. Lisättiin myös yhtä suolen toimintaa edistävää lääkettä annettavaksi myös yöllä, eli 4 kertaa päivässä kolmen sijaan. Näillä mennään! Tänään menemme kokeilemaan kahluuta Suolijärven rannalle. Saas nähdä lähteekö Lassilta talviturkki!

Vastaa