Kotona jälleen

Broviacinpiuha oli saatu eilen korjattua jotenkin liimaamalla. Nukutusta ja isompaa operaatiota ei siis tällä kertaa onneksi tarvittu. Hienoa, mitä ne nykyään osaa… Nyt sitten ollaan 48 tuntia  (tai enää 30 tuntia) varovaisia, sen jälkeen piuhan pitäisi olla yhtä kestävä kuin ennenkin. Nutritiota ei saa tiputtaa kuin 20 ml tunnissa. Veikan TPN:n koolla tuo vauhti tarkoittaa sitä, että poika on kiinni tippakoneessa 28h/vrk. Kuinkahan tämä onnistuu? 😉 No, joka tapauksessa tänään ja huomenna pitää ottaa tippateline leikkeihin mukaan. Onneksi mamma tulee avuksemme, on sitten yksi ihminen enemmän pyörittämässä tätä arkea. Yhden rooli tulee olemaan tippatelineen siirtäjä!

3 Responses to “Kotona jälleen”

  1. Sailasaara sanoo:

    Yrittäkää pärjätä ja jaksaa!

  2. Tanja sanoo:

    Mahtava juttu, että suuremmalta operaatiolta säästyttiin =). Voimia kaikille ja malttia pikkumiehelle leikkeihin!

  3. Päivi L sanoo:

    Notkeutta ja sitkeyttä tippatelineen kanssa liikkuvalle aikuiselle, joka on joka tapauksessa kankeampi ja hitaampi liikkeissään kuin touhukas pikkupoika 🙂

Leave a Reply