Ostimme talon paketissa, tai siis osan talosta

Kauppakirjat tehty, toimitus elokuussa. Toivotaan, että rakennusmestarimme kuntoutuu reilun viikon päästä olevasta olkapääleikkauksesta siihen mennessä ja vaikka vähän aikaisemminkin.

Kaupat syntyivät Teri-talon kanssa. Otimme pakettiin runkorakenteet eli seinät suurelementteinä ikkunoineen ja ovineen, välipohjapalkit, kantavat väliseinät, kattoristikot ym. kantaviksi rakenteiksi luokiteltavat jutut. Perustukset, vesikattohommat, lattiat ja muut loput sisähommat tehdään sitten hyvin pitkälle omin voimin. Tehdaspaketilla saadaan hankalimmat hommat nopeasti alta pois ja taitaa tuolla ainakin parin-kolmen kuukauden hommat säästää. Muutenkin kaikki nosturia vaativat työt saadaan kerralla tehtyä. Joka tapauksessa hommaa riittää silti vielä pitkälle ensi vuoteen asti.

Innolla ensi kesää ja syksyä odotellen…

Yksi vastaus käyttäjälle “Ostimme talon paketissa, tai siis osan talosta”

  1. Sailasaara kirjoitti:

    Onnea talonostajille- nyt on urakka sitten edessä!
    Jaksamista kaikille!

Vastaa