Juhlaa ja odotusta

Alavudella ollaan… Mummu meni nukuttamaan Lassia, niin mä tulin tänne päivittään blogia.

Eilen meillä oli Simonen ja pikkuveikan 4-viikkoisjuhlat. Tarkotuksena oli pitää isot 1kk-kekkerit, mutta koska meidän perjantaista olinpaikkaa ei huomisen leikkauksen vuoksi voi varmaksi sanoa, päätimme juhlia tiistaina. Sacherkakku, unelmatorttu sekä Muumi- ja Smurffi-limsat tarjolle ja ei kun herkuttelemaan. Myös pikkuiset pääsivät nautiskelemaan, tosin ”vain” maidolla, mutta pikkuveikalle se oli taas muutaman päivän tauon jälkeen juhlaa! Maidot siis aloitettiin periaatteella ”äiti saa syöttää 2ml kerrallaan, kun on paikalla”. Maitojen nostamista ei ennen leikkausta edes yritetä.

Sylin ja hellittelyn lisäksi ohjelmassa oli mm. punasolujen tankkausta. Hb oli laskenut lähelle 100 ja tulevan leikkauksen vuoksi se päätettiin heti nostaa, vaikkei poika poikkeuksellisen väsyneeltä vaikuttanutkaan. Iltapäivällä pääsin harjoittelemaan taas stoomapussin vaihtoakin, kun pussi oli hieman irronnut.

Tänään ei sairaalassa ollut mitään erikoista, paitsi, että nyt pikkuveikalla ei välttämättä olekaan tätä sairaalabakteeria!? Tänään tulleet tulokset olivat olleet puhtaita. Hassuinta on, että tämä positiivinen ja negatiivinen tulos on saatu samasta näytteestä… No, katsotaan mihin se asia tässä etenee. Pojan vointi on hyvää ja tasaista. Tulehdusarvokin on laskusuunnassa. Tiistaina se oli 12 ja tänään jo 8 (alle 10 on jo normaaliarvo). Näin ollen nyt vain odotellaan huomisaamuista operaatiota. Turvallisin mielin, Iberin Tarjaan (=kirurgi) luottaen.

5 vastausta käyttäjälle “Juhlaa ja odotusta”

 1. äsweet kirjoitti:

  ”Sua vartenpa vain, ovat enkeliparvet valveilla ain….”
  ….enkelin siipien havinaa leikkaukseen ja siitä toipumiseen!!

 2. Tanja kirjoitti:

  Hienoa, että kaikki näyttää näin valoisalta huomisen suhteen ja että pikkuveikka saa taas herkutella maitotilkalla =). Olipas erikoinen juttu tuo sairaalabakteerimysteeri, mutta hyvä näin.

  Nauti Lassin seurasta ja todellakin Taysissa homma osataan, joten huomenna kaikki on jo parhain päin.

  Kädet ristissä huomista odotellen
  Tanja

 3. Hanna kirjoitti:

  Täällä myös kaikki sormet ja peukut ristissä ja samaa mieltä olen, että TAYS:ssa homma osataan varmasti. Näin uskomme! Pikkuisella on paljon suojelusenkeleitä mukanaan leikkauksessa.

  Ehkä törmätään ulkoilun merkeissä :)

  Hanna ja perhe

 4. Päivi L kirjoitti:

  Varjelus kantaa ja ammattitaitoa riittää! Koittakaa saada unta ja paljon terkkuja Lassille. Lumienkelimateriaalia riittää edelleen ja sen käyttö on ahkeraa ;)

 5. Gummi-S kirjoitti:

  Heips,

  Mukava, että jaksatte järkätä merkkipäiväjuhlia vähän hankalissa olosuhteissa!

Vastaa