Hemmottelupäivä takana

Päivä oli ihana. Meitä oli paikalla 5 äitiä ja sit Kummeista yksi työntekijä. Seura oli mukavaa. Myös Kaiuksen äiti oli päässyt hemmoteltavaksi, ja tästä olin hyvin onnellinen. Aamuinen keilaus oli peruuntunut ja menimme sen sijasta tutustumaan Ollilan luomutilalle Pirkkalaan ja etenkin sen korupajaan. Kauniita koruja! Sieltä syömään ja hierontaan. Puolen tunnin hieronnat pitäisi kieltää lailla, aika loppui totaalisesti kesken! Sitten uutta tyyliä hiuksiin, vähän meikkiä kasvoihin ja jälleen syömään. Olin kyllä yllättynyt, että mulla oli jo nälkä! Viimeisessä kohteessamme teatterilla pääsimme kurkistamaan kulissien taakse ja nauttimaan kuohuviiniä ennen illan esitystä. Kolmen pennin ooppera ei valitettavasti hurmannut mua, mutta hienosti jotkut näyttelijät kyllä lauloivat. Päivän päätteksi lämpöiset halaukset, omat Teemu-nallet kainaloon ja kotimatkat saivat alkaa.

Oli hienoa kuulla, että tällaiset hemmoittelupäivät eivät ole ”rahan tuhlausta” äiteihin, vaan suurin osa päivän tapahtumista oli Kummeillekin ilmaisia. Yritykset tekivät tällä lailla pienimuotoisen lahjoituksen Kummien ja sitä kautta meidän äitien hyväksi.

Vastaa