Sairaalassa tänään…

Olen ollut todella virkeä ja hyväntuulinen. Oksennuksia ei ole tullut, eikä nenämahaletkustakaan olla aspiroitu paljoa. Olisikohan suoli hiljalleen taas lähtenyt vetämään!? Heräsin aikaisin, kun mulle ei oltu kerrottu mitään kellojen siirrosta. Olin siis seitsemältä jo ihan virkkuna vastaanottamassa aamuhoitajan työmaalle, eikä hoitaja ollut hoksannut kysyä, milloin ihan oikeasti olin herännyt. Nukahdin eilen kyllä jo seitsemältä, joten ehkä silläkin oli jotain tekemistä aikaisen heräämisen kanssa, ei kai sitä unta ihan mielettömän pitkään voi riittääkään. Leikin aamupäivän hoitajien kanssa lattialla. Ennen yhdeksää olin jo niin väsynyt, että Tanja-hoitaja laittoi minut nukkumaan, nukutti 45 minuuttia tuloksetta ja sitten taas jatkettiin leikkejä.

Vähän myöhemmin, päiväunien jälkeen sain taas mummun ja papan vierailulle. Tänään niitä ei enää tarttenut kummastella, kuten eilen. Papalla oli mukana joku mielenkiintoinen juttu. Aloimme heti kokoamaan sitä, minä tietysti autoin.

Pirkko-hoitaja alkoi jokunen viikko sitten kaipailemaan minulle vanhan ajan leikkikehää. Se olisi kuulemma tosi kätevä, ettei minua tarvitsisi aina nostaa sänkyyn, jos hoitajan pitää tehdä jotain tai käydä pikaisesti jossain. Minua kun ei voi piuhojen kanssa jättää yksin lattialle, en ole vielä oppinut siirtämään tippatelinettä mukanani… Pappa oli kaiken kiireen keskellä luvannut tehdä leikkikehän mulle. Onneksi äiti teki taas löytöjä ja bongasi poistomyynnissä olleen koivusen pinnasängyn, josta olivat pohjan ruuvit kadonneet. Papan ei siis tarvinnut kuin katkaista jalat ja viedä pohja mukanaan pois, niin minä sain uuden leikkipaikan.

Leikkien jälkeen alkoi kuitenkin nukuttaa. Mummu nukutti minut ja pappa katseli tyytyväisenä huoneeni uutta järjestystä. Ihmeesti sitä pieneenkin huoneeseen saa paljon romua mahtumaan… Sain muuten tänä iltana Kaiuksen naapurikseni, ihan kuten äiti oli toivonut!

Illalla Lassi lähti mummun ja papan mukana Alavudelle. Vapaaviikko äitille ja isälle, aikaa lepoon ja minulle.

T: Veikka

Yksi vastaus käyttäjälle “Sairaalassa tänään…”

  1. Päivi L kirjoitti:

    Mukavaa äiti-isä-viikkoa reippaalle pikkumiehelle ja voimauttavia hetkiä vanhemmille. Lassille hauskaa Alavus-viikkoa, pidähän vanhukset liikkeessä!

Vastaa