Muutama kuva sunnutailta

Pakko laittaa sunnuntailta vielä muutama kuva. Se on niin uskomatonta, kuinka nopeasti Veikan vointi huononi. Klo 18 alkoi oksentelu, siihen asti touhuttiin, hymyiltiin ja naurettiin. Reilu tunti, niin oksennuksia oli tullut jo 5 ja seuraavana aamuna paino oli pudonnut 300g!

Magneettipalapeliä tekemässä

Ekaa kertaa potalla. Eikä ees tullut säkäonnistumista! Pesukone oli kyllä erittäinen mielenkiintoinen.  Just, kun ehdin Veskulle sanoa, että pottailussa ei sit Veikan kohdalla tartte pitää mitään kiirettä, kun ei tuon ensimmäisen kanssakaan aikaisesta pottailusta mitään merkittävää hyötyä ollut, niin enköhän jo samana päivänä istuta pojan potalle. 😀

Ilopillerimme

One Response to “Muutama kuva sunnutailta”

  1. Tiina Y-K sanoo:

    Voi pieni ilopilleri… On niin ihanaa katsella näitä kuvia joissa Veikka liikkuu ja touhuaa kuin iso poika kaikesta huolimatta. Voimia teille sinne paljon ja Veikalle parempaa vointia! <3

Leave a Reply