Osaston vaihto

Meidät ”ylennettiin” kolmanteen kerrokseen infektio-osastolle. Veikan majapaikka LO1:llä eli 5 huone tarvittiin toiselle infektiopotilaalle, joka tarvitsi tehohoitoa. LO1:llä ei ollut enää paikkaa Veikalle, joten osastonvaihto oli edessä. Nyt vain toivotaan, ettei Veikka nappaisi tuolta osastolta lisää pöpöjä ja joutuisi infektiokierteeseen! Veikalla on onneksi oma huone ja oma hoitaja, joten uskotaan, että lisäpöpöiltä säästytään!

CRP oli tänä aamuna 21, joten hienosti ollaan perjantaisesta arvosta (90) tultu alas. Osmosalit ovat tänään pysyneet sisällä ja muutenkin on ollut virkeä poika. Nyt vain tutustumista uusiin hoitajiin ja sitten toivottavasti pikaisesti kotia kohti. Hoitaja kyllä tänään meinas, että antibiootit menis vissiin vielä tän viikon, mut katotaan nyt…

Leave a Reply