Uusia kuvioita

Lassin hoitoviikot ovat menneet hyvin. Mukavaa on edelleen joka päivä ollut. Kotona on välillä rissattu, mutta välillä taas on leikitty itsekseen pitkät tovit (mikä ei oo niin Lassin tapaista…). Ensi viikko alkaa kotipäivillä, Santerin sairastaessa hoitopaikassa. Mummu jäi muutamaksi päiväksi avuksemme. Olivat papan kanssa sopivasti viikonlopun meillä, kun me Veskun kanssa piipahdimme eilen jo toistamiseen Asuntomessuilla Kuopiossa. Varattu tonttimme Kangasalla saattaa vielä muuttua toiseen… Saas nähdä, kuinka käy!?

Veikka on jatkanut touhukasta elämäänsä. Tänään hän löysi reitin olohuoneen matolta sohvien välistä melkein keittiön pöydän alle. Välillä rullailtiin, pyörittiin navan ympäri, ryömittiin ja välillä mentiin selällään pää edellä jaloilla vauhtia ponkien. Kova halu siis liikkeelle on! Myös konttausasento on jo keksitty ja sitä harjoitellaan kovasti. Isoinpana uutisena tällä hetkellä on Veikan yölomamahdollisuus kotona. Ensi viikolla selvitellään kotisairaalan tilannetta. Uskomatonta! Se päivä saattaa sittenkin olla lähellä. No, huomenna tiedämme siitä lisää…

Tässä kesäiset kuvaterkut:

Yksi vastaus käyttäjälle “Uusia kuvioita”

  1. Sailasaara kirjoitti:

    Kiva kuulla mukavia uutisia – eteenpäin mennään!
    Tuo Lassin hoitoon sopeutuminen on myös hyvä juttu!

Vastaa