Päivän kuulumiset

Tänään oltiin kotona. Hain Veikan aamulla ja takaisin sairaalaan mentiin vasta klo 20, nutrition oltua 2 tuntia tauolla. Sain siis jo tänään mittailla verensokereita itse kotona, joten kotonaoloaika piteni huimasti! Sokerit olivat lopulta 2h 45min tauon jälkeen 5,1 ja taukoa jatkettiin kolmeen tuntiin! Hienoa!!! :) Kävimme tauon aikana testaamassa omia tuplarattaita ensimmäistä kertaa omilla pojillamme. Hyvin tuplat pelasivat!

Ruokailut ovat edelleen ongelma, ei meinaa laskea! Harmittaa, kun lääkäri oli eilen vähentänyt nutrition määrää, mutta hoitajat olivat ehtineet tilata 3 uutta pussia eli sunnuntaiksi asti ja vissiin ne pitäisi eka käyttää. Ei luulisi TAYS:n budjetissa pari nutritiopussia vaikuttavan… Mun marmatuksen jälkeen hoitaja lupasi aamulla vielä kysyä lääkäriltä, pystyykö uuden pussin aloittamaan jo huomenna. No itsepähän ovat Veikkaa syöttämässä, kun me lähdetään pariksi päiväksi Pohjanmaalle. Toivottavasti keksivät hyvät huijauskeinot. Piste! = ei siis enempää valitusta! Tyytyväinen mä oon Veikan saamaan hoitoon, harmittaa vain tällaiset…

Vastaa