Kuulumisia

Vesku lähti aamulla Seinäjoen ja Vaasan kautta Alavudelle. Tulevat Lassin kanssa sitten sunnuntaina kotiin. Mä sain itselleni ajan hierojalle ja menin tämän rentoutuksen jälkeen sairaalalle.

Veikka voi hyvin. Paino oli edelleen noussut ja Irmeli oli tänään puhunut nutrition vähentämisestä ja kiinteiden aloituksesta!!! Ensi viikon tämä omalääkäri on lomalla, mutta sitten kuulemma laitetaan perunaa kehiin ja katsotaan, miten suoli reagoi. Maksa-arvot olivat taas jotkut hiukan kohonneet ja jotkut laskeneet, mutta maksa-arvoihin liittyvä verenhyytymistekijä on nyt kolme kertaa peräkkäin ollut normaalitasolla, mikä on erittäin hyvä asia! Lääkäri oli ollut kokonaisuudessaan tyytyväinen arvoihin. Myös nutrition tauotus on mennyt hyvin. Tänään tauko oli aluksi 1h 15min ja sokerit olivat sen jälkeen 4,0. Taukoa jatkettiin vielä 20min. Sokerit laskivat tämän 1h 35min aikana 3,8. Ihan hyvä tulos siis!

Vaunuttelimme tänään entiselle osastollemme moikkaamaan vanhoja tuttuja hoitajia ja piipahtipa Miia-lääkärikin luonamme. Veikka oli kirjoittanut kirjeen heille ja annoimme samalla pari valokuvaa. Veikka nukkui lähes koko vierailumme ajan. Oli mukava nähdä heitä ja kertoa hyviä kuulumisia Veikasta! Paluumatkalla moikkasimme myös Jenna-kummia perheineen. Ei niin mukava paikka, tuo lasten poliklinikka, törmätä tuttuihin, mutta mukava oli silti törmätä ja vaihtaa kuulumisia. Mikolle toivomme pikaista paranemista!

4 vastausta käyttäjälle “Kuulumisia”

 1. Päivi L kirjoitti:

  Hyvä, että hoidat välillä myös itseäsi! Hienosti Veikan arvot ovat pysyneet tauotuksen aikana, siitä on hyvä jatkaa. Jaksattamista edelleen!

 2. Tanja kirjoitti:

  Tosi mahtavaa, että arvot ovat pysyneet noin hyvin! Ja edellistä kirjoittajaa lainaten olet tosiaankin ansainnut hemmottelua, hyvä! Toivottavasti Miko voi myös hyvin. Jennan perheellekin tsemppihalit!

 3. PM kirjoitti:

  Hienosti Veikka kyllä edistyy. Jatkakaahan samaan tahtiin! Kiitokset muistamisesta :)

 4. Tiina Y-K kirjoitti:

  Ihanaa lukea ihania uutisia ihanasta blogista! Perunaa… Mua alkoi itkettäämään.. On ne niin isoja asioita <3

Vastaa