Uudet kympit paukkuu

Pikkuisemme paino oli eilen aamulla 7020g. Hui, noin iso mies jo meillä! Ei vaan, hieno homma, että painoa tulee. Lääkäri oli aamulla sanonut, että Veikan nutritiopussi on tarkoitettu 6-kiloselle, mutta sillä edelleen jatketaan. Ihanaa, jos sen kokoa ei tarvitsisi enää kasvattaa, vaan energia ja ravintoaineet alkaisivat tulemaan lisääntyvästä maitomäärästä! Maitoja menee nyt 8x 40ml! Eli enemmän kuin ikään ennemmin!!! :D

Eilen nutritiota tauotettiin ensimmäistä kertaa tunnilla. En vielä tiedä, mitä sokerit olivat tämän jälkeen, koska lähdimme Veskun kanssa kotiin, kun Veikka jäi odottamaan kylpyyn pääsyä. Toissapäivänä 45min tauon jälkeen sokerit olivat 4,3, mikä on hyvä arvo! Ensimmäinen kerta, kun sokerit pysyivät yli neljän. Toissapäivänä 45min tauon aikana kävimme nauttimassa ihanasta auringonpaisteesta. Teimme ihan reippaan mittaisen vaunulenkin, Veikan nukkuessa tyytyväisenä.

Veikalla on taas nuhaa. Maidot menee ”ei-veikkamaisesti”, eli aika usein pitää usein oikein tuputtaa ja houkutella syömään loppuun asti. Toivotaan taas, että tää johtuu todellakin vain nuhasta… Muuten poika on ollut virkeä ja oma iloinen itsensä! Touhua on riittänyt ja kääntymisharjoituksia on alettu tekemään vasemman kyljen kautta, vielä kuitenkaan onnistumatta.


2 vastausta käyttäjälle “Uudet kympit paukkuu”

  1. Sailasaara kirjoitti:

    Ihana kuva – taas kerran!
    Tosi kiva kuulla, että eteenpäin mennään…

  2. Tanja kirjoitti:

    Voi miten suloinen pallero! Hienoa, että sokerit pysyy hyvissä lukemissa. Lupaavaa kaikin puolin =)!

Vastaa