Arkisto päivämäärälle 27. joulukuu pm 2011

Joulun aikaan, aatto

tiistaina 27. joulukuuta 2011

Olipas mukava joulu. Veikka voi hyvin, vaikkei suoli ihan koko aikaa pelittänytkään, mutta onneksi sentään edes välillä. Näimme lähes koko lähisuvun molemmilta puolilta. Ystävien tapaamiseen ei rahkeet tällä reissulla riittänyt, tai no näkihän Vesku tuttuja kinkunsulatussählyssä joulupäiväaamuna.

Heräsimme Veskun kanssa aattoaamuna vasta vähän ennen ysiä. Pakkaamisten (sekä kotona että sairaalassa) jälkeen lähdimme Veikan kanssa klo 11 kohti Alavutta. Veikka höpötteli tyytyväisenä takapenkillä, kunnes uni voitti. Keli oli hyvä, eikä liikennettäkään ollut paljoa. Perille päästyämme pääsimme pian ruokapöytään. Joulurauhasta ei ollut tietoakaan, kun Lassi esitti mm. jouluevankeliumin lukemisen aikana melkoisen lauluesityksen, joka oli esitettävä kuulemma juuri silloin!? Ruoan jälkeen alkoi Veikan moporalli ja joulupukin odotus. Veikka piti tippatelineeen kanssa muut aikuiset kiireisenä, mä yritin pitää vähä lomaa tuosta hommasta.

Odottelua

Odottelua

Odottelua

Veikka pääsi piuhasta irti vähän ennen pukin saapumista, vai tulikohan sieltä edes pukki?

Se oli Pakkasukko apulaisineen, joka meille tänä vuonna saapui. Pukilla oli niin kiireitä, kun ei ollut tuota luntakaan. Ihan oli Venäjältä hälytettävä apua… Niko rohkeana kävi syykyssä. Lassi pakolla kerran, että yksi kuva saatiin, Veikka ei ollenkaan.

Lahjat oli mieluisia, Veikan mielestä etenkin toisten. Pientä kinastelua -jälleen.

Lassin lempilahja: Huuliharppu

Vauhtia riitti iltaan asti