Arkisto päivämäärälle 23. huhtikuu pm 2010

Kuulumisia

perjantaina 23. huhtikuuta 2010

Vesku lähti aamulla Seinäjoen ja Vaasan kautta Alavudelle. Tulevat Lassin kanssa sitten sunnuntaina kotiin. Mä sain itselleni ajan hierojalle ja menin tämän rentoutuksen jälkeen sairaalalle.

Veikka voi hyvin. Paino oli edelleen noussut ja Irmeli oli tänään puhunut nutrition vähentämisestä ja kiinteiden aloituksesta!!! Ensi viikon tämä omalääkäri on lomalla, mutta sitten kuulemma laitetaan perunaa kehiin ja katsotaan, miten suoli reagoi. Maksa-arvot olivat taas jotkut hiukan kohonneet ja jotkut laskeneet, mutta maksa-arvoihin liittyvä verenhyytymistekijä on nyt kolme kertaa peräkkäin ollut normaalitasolla, mikä on erittäin hyvä asia! Lääkäri oli ollut kokonaisuudessaan tyytyväinen arvoihin. Myös nutrition tauotus on mennyt hyvin. Tänään tauko oli aluksi 1h 15min ja sokerit olivat sen jälkeen 4,0. Taukoa jatkettiin vielä 20min. Sokerit laskivat tämän 1h 35min aikana 3,8. Ihan hyvä tulos siis!

Vaunuttelimme tänään entiselle osastollemme moikkaamaan vanhoja tuttuja hoitajia ja piipahtipa Miia-lääkärikin luonamme. Veikka oli kirjoittanut kirjeen heille ja annoimme samalla pari valokuvaa. Veikka nukkui lähes koko vierailumme ajan. Oli mukava nähdä heitä ja kertoa hyviä kuulumisia Veikasta! Paluumatkalla moikkasimme myös Jenna-kummia perheineen. Ei niin mukava paikka, tuo lasten poliklinikka, törmätä tuttuihin, mutta mukava oli silti törmätä ja vaihtaa kuulumisia. Mikolle toivomme pikaista paranemista!