Arkisto päivämäärälle 9. huhtikuu pm 2010

”Trendipelle”

perjantaina 9. huhtikuuta 2010

…kuten Tiia-hoitaja Veikkaa välillä kutsuu! :) Kiitos Krisselle sukista! Hiukan kiristävät pojan pulleita nilkkoja, mutta hyvin pysyvät jalassa ja hyvältä näyttävät!

Ristiäisvalmisteluja ja 5. kotiloma

perjantaina 9. huhtikuuta 2010

Eilinen päivä meni pääosin ristiäisvalmisteluissa. Aamulla kävin tilaamassa kukat. Sitten Terhi-pappi vieraili luonamme ja kävimme vierailun päätteeksi Veikan luona sairaalassa. Pitihän Terhin ja Veikankin päästä tutustumaan toisiinsa. Fysioterapeutti oli yrittänyt jumppauttaa Veikkaa aamupäivällä ja yritti iltapäivällä uudelleen, mutta jälleen ”väärään aikaan”. Kukas sitä nälkäisenä ja väsyneenä jaksaisi, uni siis voitti ja maitoja tuli tunnin päästä. Veikka saa syödä nyt 8x 30ml ja painon nousu on tasaantunut. Eilen oli stoomapussiin tullut tosi paljon eritettä ja mä tietenkin aloin pelkäämään takapakkia. Onneksi tilanne oli rauhottunut yöllä ja tämän päivän aikana itsekseen. Edelleen ollaan toiveikkaita ristiäisten onnistumisesta sunnuntaina! Illalla Tiina-mamma tuli käymään Veikan luona ja sitten jatkoimme ristiäisvalmisteluihin kotiimme, Soilin jo odottaessa meitä. Illan päätteeksi totesin, että juhlat voisi lähes jo alkaa, niin valmiilta kaikki tuntui. No, vähä vielä imurointia ja ehkä tarjottavaakin lisää, mutta niitä ei tarvitse itse tehdä. :)

Tänään oli sitten viidennen kotiloman vuoro. Kun pääsimme sairaalaan, Veikalla oli lähes tunnin mittainen jumppatuokio takana. Poika oli ollut virkeä ja energiaa oli riittänyt, tosin heti jumpan jälkeen väsy yllätti. Vielä kalkki suoneen ja sitten kotimatkalle. Kotiloma meni jälleen mukavasti. Juttelua, naurua, maitoherkkua ja pitkät päiväunet omassa sängyssä. Viiden jälkeen suuntasimme sairaalaan ja jätimme Veikan Pirkko-omahoitajan hoiviin. Siellä oli tänä iltana ohjelmassa kylpyä ja broviacin juuren puhdistusta. Me lähdettiin kaupan kautta kotiin.

Iski ja Veikka

perjantaina 9. huhtikuuta 2010