Arkisto päivämäärälle 2. maaliskuu pm 2010

Heippa!

tiistaina 2. maaliskuuta 2010

Kirjoittelen teille nyt ensimmäistä kertaa. Äitillä on illalla niin touhua isoveljen kanssa, joten säästän hänet tämän päivän kirjoittelulta. Minulle kuuluu hyvää! Tänä aamuna tein jännittävän matkan hissien ja pitkien käytävien kautta uudelle osastolle. Äiti vähän itkeskeli matkalla, kun siirtyminen uuteen paikkaan jännitti, mutta loppupäivän hän oli onneksi hymyileväinen. Täällä uudella osastolla on ihan mukavaa. Huonekaverinani on tällä hetkellä melko äänekäs 9kk-ikäinen tyttö, joka toivottavasti pääsee pian kotiutumaan ja saamme enemmän omaa rauhaa. Kyllä se LO5:n yksiö olikin luksusta!

Päivällä nukuin paljon, mutta iltasella valvoin hieman enemmän ja itkeskelin maitojen perään. Äiti jutteli päivän aikana melko paljon hoitajien kanssa, koska olen heille vielä vieras vauva ja on paljon asioita, mitä uusien hoitajien tulisi tietää. Sain taas kivat omahoitajat, Sannan ja Eevan.

Illalla minulle tuli ihania vieraita. Iskä, mummu ja isoveljeni Lassi tulivat katsomaan minua. Erityisen ihanaa oli nähdä Lassia, koska olen nähnyt häntä vain 1 päivän ikäisenä enkä tietystikään muista siitä mitään. Äiti on kyllä puhunut Lassista useinkin. Lassi viihtyi sairaalassa yllättävän hyvin, kun alakerrasta löytyi liukumäki ja mukavia autoja. Minä köllöttelin leikkien ajan mummun sylissä.

Alla olevissa kuvissa minun ja Lassin kohtaaminen 7 viikon tauon jälkeen, kuva Lassista ja iskästä liukumäessä sekä meidän perhekuva.

Terveisin Veikka